Met de auto

Winkelcentrum Arena is gemakkelijk met de auto bereikbaar. Volg op de ring van ‘s-Hertogenbosch eerst de borden ‘Centrum’ en daarna de borden ‘P-Noord’. Je kunt de auto parkeren in Q-Park Arena of Q-Park Tolbrug. Beide parkeergarages bieden een ideale parkeerplek om te gaan winkelen in Arena en in de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Van alle parkeergarages in ‘s-Hertogenbosch zijn ze het dichtstbij winkelcentrum Arena gelegen.

Parkeren

Q-PARK ARENA

 
Doorrijhoogte 1m95
Parkeerplaatsen 475
Inrijden 24/7
Uitrijden 24/7

Tarieven
20 minuten of een gedeelte hiervan € 1,00
Maximaal dagtarief € 20,00

Website Q-Park Arena

Q-PARK TOLBRUG

 

Doorrijhoogte 2m30
Parkeerplaatsen 324
Inrijden 24/7
 
Uitrijden 24/7

Tarieven
20 minuten of een gedeelte hiervan € 1,00
Maximaal dagtarief € 20,00

Website Q-Park Tolbrug

Met het openbaar vervoer

Zowel met de trein als met de bus is het centrum van ‘s-Hertogenbosch goed te bereiken. Plan je route op www.9292ov.nl. Winkelcentrum Arena ligt op 10 minuten lopen van het Centraal Station.Te voet vanaf de Markt

De winkels van Arena liggen op een steenworp afstand van de Markt. Bij het bezoekerscentrum van het VVV, gelegen in het oudste bakstenenhuis van ‘s-Hertogenbosch, sla je af naar de Markstraat. Al winkelend kom je zo bij de winkels van Arena.

Sanitair

In de vestiging van La Place in Winkelcentrum Arena zijn toiletten beschikbaar. (50 cent per bezoek) Ook is er een invaliden toilet aanwezig.
De toiletten zijn beschikbaar tijdens de openingstijden van het restaurant.

Image