2 Dagen Kerstmarkt! 2 Dagen Kerstmarkt! 2 Dagen Kerstmarkt! 2 Dagen Kerstmarkt!
16 december 2017

2 Dagen Kerstmarkt!

Op zaterdag 16 en zondag 17 december vindt tussen 12.00 en 17.00 uur een gezellige Kerstmarkt plaats in Winkelcentrum Arena ’s-Hertogenbosch. In de  Arena staan diverse kramen waar u winter- en kerst inspiratie op kunt doen. Zo zijn er gezellige woonaccessoires, kerststukjes en heerlijke delicatessen te vinden; haal de gezelligheid in huis! Voor het shoppen van de kerstcadeaus zijn tijdens de Koopzondag ook de winkels geopend.

Met mooie producten van de kraamhouders en leuke activiteiten voor kinderen wordt winkelcentrum Arena omgetoverd tot een gezellig winterplein. De Kerstmarkt onderscheidt zich door de verscheidenheid aan branches. Verdeeld over de kramen komt u van alles tegen! Gaskachels, steigerhouten meubels, homedecoratie, schilderijen en nog veel meer. Uiteraard is er ook een diversiteit aan eten en drinken te vinden, zo zijn er stroopwafels, chocolade lekkernijen en heerlijke Italiaanse delicatessen. Voor een warme kop koffie of chocomel kunt u bij La Place terecht.

Kinderactiviteiten

In de Arena zal er voor de kinderen ook iets te doen zijn. Zo kunnen de kinderen wat moois maken bij het Winters knutselterras en heeft de Arena in dit weekend een speciale eyecatcher, de mega sneeuwbol. In deze giga sneeuwbol kunnen 5 tot 6 personen de magie van de kerst van binnenuit ervaren. Vergeet dus je fototoestel niet om deze unieke ervaring vast te leggen.

Naast de diverse kramen en kinderactiviteiten is er in het weekend muzikale gezelligheid van de Drama Queens en Poppie de levende kerstboom. Poppie loopt rond in haar prachtige, sprookjesachtige kostuum als Kerstboom, met brandende lichtjes! Kom je haar tegen, dan mag je zelf een melodie kiezen uit haar kostuum. Dat deuntje speelt zij speciaal voor jou op haar viool.

Kom op zaterdag 16 en zondag 17 december genieten van het aanbod van de Kerstmarkt; mooie producten, leuke kinderactiviteiten en lekker eten en drinken.

Graag verwelkomen wij u op de Kerstmarkt Winkelcentrum Arena.

TERUG