Verbouwing

Maak kennis met de vernieuwde Arena!

Winkelcentrum Arena is gebouwd in 1998. Door intensief gebruik is het winkelcentrum toe aan renovatie. Arena krijgt een volledige facelift en is straks weer helemaal klaar voor de toekomst! De beelden op deze site geven een indruk van het toekomstige winkelcentrum. De uiteindelijke bouwplannen zullen hier en daar afwijken van de hier weergegeven beelden.

Nieuwe gevels

521-DB-3D-archicad---RENDERDe hoofdentree van de Arena krijgt een grote transparante pui. Hierdoor zijn de winkels van H&M en New Yorker op afstand goed zichtbaar. De winkels in het binnengebied krijgen nieuwe natuurstenen gevels.

Gezellige inrichting

Arena-Souterain-04-5 sfeer-tafelDe hele inrichting van de Arena wordt vernieuwd. Er komt een nieuwe vloer, verlichting en transparante glazen balustrades. Ook nieuw: de gezellige leeftafel in het binnengebied. Niet alleen een leuke plek om af te spreken en bij te praten, maar ook om de archeologische vondsten uit het winkelgebied van dichtbij te bekijken.

Meer comfort en gemak

Arena-Souterain-04-8 vloerDe nieuwe inrichting van winkelcentrum Arena gaat nog verder. Er is tijdens de verbouwing volop aandacht voor comfort en gemak. Zo krijgt de Arena nieuw zitmeubilair, mooie plantenbakken en digitale informatiezuilen.